Inloggen
Schrijf je in!
 

Over ons

Ooit zaten we samen in de kroeg te kletsen over waar "val jij nou op" en wat we belangrijk vinden in een relatie en of vriendschap. Wij kennen elkaar al vanaf onze baby tijd, later zaten we bij elkaar op de Vrije School en in de tijd daarna hebben we altijd een vriendschap onderhouden.

Tijdens ons gesprek in de kroeg kwamen we erop dat als we ook maar ergens op de wereld een persoon tegenkomen die ook op de Vrije School heeft gezeten, we opvallend vaak een herkenning voelen; het gesprek hoeft niet meer vanaf het begin gevoerd te worden maar je kunt verder vanaf een voelbaar gezamenlijk vertrekpunt. We concludeerden dat mensen van de Vrije School toch vaak een goede match vormen.
 
We besloten op dat moment een website te laten bouwen speciaal bedoeld voor mensen met affiniteit voor de Vrije School om “dat gezamenlijke vertrekpunt, die herkenning” voor meer mensen dichterbij te brengen. Het had nog best wat voeten in de aarde maar wat een plezier hebben we aan ons avontuur beleefd! Nu hopen we dat jullie het avontuur ook aandurven en misschien wel de liefde van jullie leven zullen ontmoeten of een warme vriendschap vinden waar je -als je dat wilt- dagen mee kan vullen! Een (op termijn) wereldwijde ontmoetingsplek voor liefde, vriendschap en activiteiten voor alle mensen die affiniteit hebben met de Vrije School.

Anna & Christine

Foto: Ad Hupkes
Foto: Ad Hupkes


 

Feedback