Waldorf Dating, nice to meet you
Inloggen
Schrijf je in!
Welkom op de site van WaldorfDating, de digitale ontmoetingsplek voor mensen die affiniteit hebben met de vrijeschool.


Meer mannen nodig

In tegenstelling tot andere sites waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten, hebben wij meer vrouwelijke leden dan mannelijke leden. Aangezien onze vrouwelijke leden voor het merendeel op zoek zijn naar mannelijk gezelschap, willen wij ons aantal mannelijke leden vergroten.

 

Wil je ons daarbij helpen?

Ken jij in je omgeving mannen die nieuw gezelschap of aanspraak kunnen gebruiken. Wil jij hem dan helpen met het laatste zetje naar Waldorfdating? Nieuwe leden ontvangen een gratis lidmaatschap van een jaar, dus proberen kan geen kwaad. Als iedereen een of meerdere nieuwe personen naar onze site brengt, zit er vast een leuk persoon voor jou tussen de personen die door andere leden zijn binnengebracht.

 

Gratis

Nieuwe leden ontvangen een gratis lidmaatschap van een jaar, als je zelf een nieuw lid binnenbrengt ontvang je van ons een onbeperkt lidmaatschap.

Over ons  | Over Waldorf | Hoe werkt het Contact

Hoe het allemaal begon...

Ooit zaten we samen in de kroeg te kletsen over waar "val jij nou op" en wat we belangrijk vinden in een relatie en of vriendschap. Wij kennen elkaar al vanaf onze baby tijd, later zaten we bij elkaar op de Vrije School en in de tijd daarna hebben we altijd een vriendschap onderhouden.

Tijdens ons gesprek in de kroeg kwamen we erop dat als we ook maar ergens op de wereld een persoon tegenkomen die ook op de Vrije School heeft gezeten, we opvallend vaak een herkenning voelen; het gesprek hoeft niet meer vanaf het begin gevoerd te worden maar je kunt verder vanaf een voelbaar gezamenlijk vertrekpunt. We concludeerden dat mensen van de Vrije School toch vaak een goede match vormen.
 
We besloten op dat moment een website te laten bouwen speciaal bedoeld voor mensen met affiniteit voor de Vrije School om “dat gezamenlijke vertrekpunt, die herkenning” voor meer mensen dichterbij te brengen. Het had nog best wat voeten in de aarde maar wat een plezier hebben we aan ons avontuur beleefd! Nu hopen we dat jullie het avontuur ook aandurven en misschien wel de liefde van jullie leven zullen ontmoeten of een warme vriendschap vinden waar je -als je dat wilt- dagen mee kan vullen! Een (op termijn) wereldwijde ontmoetingsplek voor liefde, vriendschap en activiteiten voor alle mensen die affiniteit hebben met de Vrije School.

Anna & Christine